Loading...

Tuzlafarm generalni zastupnik Silverex-a

Apr 09, 2012.

Tuzlafarm generalni zastupnik Silverex-a


Tuzlafarm doo postao je zastupnik za Bosnu i Hercegovinu Silverex i Klenz proizvoda na bazi srebra, koji predstavljaju povratak prirodi uz primjenu visoke tehnologije. Proizvodi Silverex nastali su zahvaljujući dugogodišnjem laboratorijskom istraživanju, korištenjem nanotehnologije, da bi se proizvelo nanosrebro najviše kvalitete. Srebro nano veličine prodire u stanice i uništava parazite, viruse i bakterije oduzimajući im kisik, što rezultira potpunim uništavanjem štetnih mikroorganizama. Također, ionsko srebro pospješuje aktivnost stanica i pojačava imunitet organizma. Karakteristika svih Silverex proizvoda je da sadrže 99,99 % čiste srebrne mrežaste pjene koja generira ione srebra, prižajući zaštitu od zaraza, nježniju i hidratiziranu kožu, te jačanje imuniteta.

 

Prvi u nizu proizvoda bio je Silverex sprej koji predstavlja revolucionarni proizvod nanosrebra. Nadopunjava se običnom vodom i nakon pola sata spreman je za upotrebu. Voda obogaćena ionima srebra lakše prodire u pore kože, čisti je i štiti od negativnih vanjskih uticaja. Ionizirana voda trenutačno umiruje kožu te djeluje na smanjenje alergijskih reakcija. Silverex sprej koristi se protiv akni i bubuljica, zadaha, gljivica na noktima, kod zaštite zubnog mesa, svrbeža nakon depilacije, uboda insekata, tvrde kože na stopalima, suhe i grube kože, znojenja i neugodnih mirisa tijela, herpesa, crvenila kože nakon brijanja, oštećene kose i peruti. Ne izaziva nuspojave i bez obzira na učestalost korištenja, koja nije ograničena, Silverex sprej traje oko dvije godine.

 

Silverex tuš jedini je tuš sa srebrnim ionskim filterom koji tokom korištenja kontinuirano izbacuje ione srebra i pritom djeluje potpuno antibakterijski i antiseptički, te omogućava tuširanje bez hlora, pružajući koži i kosi nježnost, hidrataciju i snagu. Nanotehnologija obogaćuje vodu ionima srebra, tako da ona prodire u sve pore i sprječava razvoj bolesti. U svakom trenutku korištenja tuš ima ulogu sterilizatora zahvaljujući dvostrukom nanosrebrnom filteru izrađenom od titan-dioksida, koji uklanjaju sve štetne klice i organske supstance. Tuširanjem Silverex tušem sprječavaju se kožne infekcije, svrbeži, crvenila i akne, te perutanje kože. Pored svih svojih prednosti, Silverex tuš pruža i ekonomsku uštedu, odnosno štedi 40% vode u usporedbi sa običnim tušem. Višenamjenski sterilizator Klenz omogućuje smanjenje rizika od infekcija. Dokazana je njegova izuzetno visoka učinkovitost na uništavanje više od 650 klica, virusa, bakterija i gljivica. Klenz učinkovito sprječava infekcije, zaraze i otklanja neugodne mirise. Moderna tehnologija omogućuje jednostavnu upotrebu, te uništavanje gljivica, virusa i bakterija u samo osam minuta, bez opasnosti za predmete, jer Klenz ne koristi toplotu ni tekućine vec cirkulirajuci zrak s ionima srebra. Činjenicu da Klenz ispunjava uslov štedljivosti opravdava mogućnost dugoročnog korištenja. Stoga, čak i da se koristi deset puta dnevno, učinkovit je duže od deset godina.

 

Silverex sapun pravo je otkriće za njegu osjetljive kože, inace sklone isušivanju i brzom starenju. Osim što koži daje nježnost, sapun je čisti od svih vrsta bakterija i nečistoća, dajući joj dugotrajnu elastičnost i zamjenjujući na određeno vrijeme i upotrebu kreme.

 

Silverex O2 filter može se spojiti na tuš, kuhinjsku slavinu, stroj za pranje suda, stroj za pranje rublja. Automatski proizvodi velike količine vode tretirane srebrom. Obična voda, prolazeći kroz filter, pod uticajem srebrne pjene postaje čista, zdrava i lišena svake zarazne klice.

 

Silverex pročišćivač i ionizator zraka generira čist planinski zrak u vašem stambenom i poslovnom prostoru, te održava zrak čistim i svježim. Ovaj uređaj može uklanjati čestice prašine manje od 0,01 mikrona, te je pri radu nečujan jer ne koristi ventilator. Vrlo kvalitetno uklanja dim cigara, neugodne mirise, pelud, gljivice, bakterije, viruse. Pomaže i ublažava migrene i glavobolje, alergije i astmu, bronhitis, gubitak koncentracije, nesanice, napetosti, nervoze i sl.

 

Silverex ovlaživač i osvježivač zraka na bazi srebra pruža antibakterijski i osvježavajući učinak, ima funkciju sterilizatora i ovlaživača zraka u vašem životnom prostoru. Srebro eliminira bakterije unutar ovlaživača ali i u prostoru u kojem ovlaživač djeluje. Upotreba eteričnih ulja opušta um i tijelo, eliminira stres, povećava koncentraciju te smanjuje napetost i umor.

Za više informacija posjetite www.silverex.hr.