Pocetna
O nama
Distribucija
Produkti
Usluge
Zaposlenja
Kontakt
 O nama
Sarajevofarm d.o.o je jedan od vodeih distributera i veleprometnika farmaceutskih, medicinskih i zdravstvenih proizvoda u Bosni i Hercegovini. Nudimo visoku razinu usluga, kako dnevnih isporuka apotekama, tako i inovativnu marketinsku podrsku, komercijalne usluge podrske i etickog postivanja i usluge prenosa podataka.Sarajevofarm d.o.o opskrbljuje sirok spektar klinickih centara, odjela hitne pomoci, bolnica, zatvora i apoteka, uklju?ujuci i nezavisne apoteke.

Sa svojim sestrinskim kompanijama, Sarajevofarm d.o.o je dio siroke bosanskohercegovacke farmaceutske Grupe koja ukljucuje veleprodajne farmaceutske kompanije TUZLAFARM d.o.o, BANJALUKAFARMPLUS d.o.o dajuci nam siroku paletu vrhunskih mogucnosti u pruzanju izvanrednih usluga nasim klijentima.

Sarajevofarm se temelji na cetiri vrijednosti:

Usluga - Mi razumijemo potrebe farmaceutske industrije, te stoga osiguravamo brzu i efikasnu uslugu konzistentne raspolozivosti proizvoda i isporuka

Inovacija - Nasa vizija se moze vidjeti ne samo kroz razvoj najnovije tehnologije, nego i u nasim jedinstvenim rjesenjima podrske i usluge.

Izvrsnost - Prioritet nase Grupe je jednostavan, biti prvi izbor za farmaceuta i broj jedan na nasem trsistu po postizanju izvrsnosti u svemu sto radimo.

Partnerstvo - Mi cijenimo nase klijente i vjerujem da je to, zajedno sa timskim radom nase Grupe, kljuc uspjeha i napretka za Grupu
Copyright©Sarajevofarm
Develped by: IT crew
+ Sarajevofarm doo
Hasana Brkića 2
71000 Sarajevo, BiH
+ E-Mail: info@sarajevo-farm.com
Tel.: +387 33 660 710
Fax: +387 33 660 693