Loading...

Ambasador Republike Albanija u posjeti Tuzlafarmu

Apr 21, 2011.

Ambasador Republike Albanija u posjeti Tuzlafarmu


Njegova Ekselencija ambasador Albanije u Bosni i Hercegovini Flamur Gashi  danas je bio u zvaničnoj posjeti Tuzlanskom kantonu. Tim povodom, Ambasada Republike Albanije u BiH uputila je notu za nastupnu posjetu NJ.E. g-din Flamur Gashi generalnom direktoru Tuzlafarma.

 

Menadžmentu veledrogerije Tuzlafarm, na čelu sa vlasnikom g-din Alija Omerhodžic , bila je izuzetna čast ugostiti njegovu ekselenciju ambasadora Gashija. Tom prilikom generalni direktor g-din Edin Hebibovic istakao je da mu je posebno zadovoljstvo ovog susreta, što je veledrogerija Tuzlafarm prepoznata i cijenjena kao farmaceutska kuća koja je spremna ostvariti kvalitetnu poslovnu saradnju i postati jedna od spona između Bosne i Hercegovine i Republike Albanije.

 

„Otvaranjem Ambasade Republike Albanije u BiH prošle godine, Albanija je iskazala svoju želju i potrebu ka otvaranju prostora i uspostavljanju intenzivnije saradnje u svim oblastima, tako da mi je drago što sam danas u Tuzlafarmu. Smatram da je ovo prvi korak povezivanja i ostvarivanja kvalitetne saradnje sa Tuzlafarmom, jer je to kuća koja ima izuzetnu saradnju kako sa državnim vlastima u Tuzli, kako sa poslovnim partnerima, tako vodi brigu i o pacijentima. Tuzlafarm je upravo takav, jer ima ovakvog čovjeka na čelu. Sva podrška Ambasade Albanije u BiH biti će usmjerena na ulazak veledrogerije Tuzlafarm na tržište Republike Albanije“, istakao je NJ.E. g-din Flamur Gashi.