Loading...

Usluge

Postprodajne usluge

.... mi smo izuzetno ponosni na naš odjel održavanja i servisiranja.... 

 

Naši edukovani uposlenici na raspolaganju su vam 24 sata na dan. Možete ih kontaktirati na sljedeći broj telefona +387 61 15 15 11

MEDICINSKA OPREMA

Ukoliko imate problema sa vašim novim ultrazvukom obratite se našim inžinjerima i tehničarima koji su uvijek spremni doći i ukloniti eventualni kvar, bez obzira da li su problemi nastali u okviru ili nakon garantnog roka.

DIJAGNOSTIKA

Ukoliko niste sigurni kako primjeniti novi dijagnostički test, obratite se našem edukovanom osoblju koje vam je uvijek na raspolaganju, putem e-maila, telefonom ili ličnim dolaskom u Vašu laboratoriju.

DOSTAVA NIJE OBAVLJENA NA VRIJEME?

Ukoliko dostava nije obavljena na vrijeme kontaktirajte nas putem našeg telefona za hitne slučajeve (ubaciti broj) Saznat ćete potrebne informacije jer mi pratimo svoje pošiljke putem interneta ili lokalne dostavne mreže.

LIJEKOVI

Ukoliko primjetite bilo kakvu nepravilnost proizvoda, obratite se našim farmaceutima i ljekarima koji su Vam uvijek na raspolaganju.Ako mi nemamo odgovor na vaše pitanje spremni smo pronaći ga za Vas jer smo dio velike međunarodne mreže koja će nam u tome pomoći.

POTROŠNI MEDICINSKI MATERIJAL

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja vezano za potrošni medicinski materijal, obratite nam se jer naši uposlenici znaju šta prodaju.Naše osoblje redovno šaljemo na edukacije u svjetske kompanije čije proizvode i opremu distribuiramo i to s ciljem da bi bili dobro informisani i uvijek na usluzi klijentima.

HITNA PORUDŽBA

Ukoliko Vam je potrebna hitna porudžba, čak i ako nemamo traženi proizvod pozajmit ćemo ga iz najbliže bolnice i u najkraćem roku dostaviti ga Vama. To je ono što mi zovemo uslugom