Loading...

O nama

Pridružene firme

Federacija BiH i RS

 

SARAJEVOFARM doo/BRČKOFARM doo/BANJALUKAFARM doo 

 

U nastojanju da se probijemo na cjelokupno tržište Bosne i Hercegovine osnovali smo nekoliko kćerki firmi SarajevoFarm, BanjalukaFarm i BrčkoFarm. Na ovaj način smo postali prva veledrogerija u BiH koja je zastupljena u Federaciji i Republici Srpskoj. Cilj nam je da u svakom od ovih regiona postanemo prepoznatljivi u lokalnim okvirima. Za sada su odabrana područja koja prednjače u ekonomskom razvoju dok u budućnosti planiramo osnivanje novih firmi i u ostalim dijelovima zemlje. Našim djelovanjem smo novom tržištu osigurali:

 

  • Jačanje kontrole kvaliteta poslovanja

  • Brzu isporuku svih naših proizvoda

  • Sigurna radna mjesta

  • Stipendiranje studenata i stručno usavršavanje zaposlenika

  • Pouzdanog distributera

 

 

 

PZU APOTEKE ALMA


Apoteke Alma su mreža apoteka lociranih u regiji Tuzle i Sarajeva. U potpunom su vlasništvu Tuzlafarma i na tržištu djeluju kao 7 apoteka. koje u svojoj ponudi imaju sve proizvode koje distribuira Tuzlafarm.izbaciti) Obezbjeđuju široku paletu lijekova renomiranih farmaceutskih kompanija, uključujući i lijekove na esencijalnoj listi određenoj od strane Zavoda zdravstvenog osiguranja.
Imidž apoteka Alma izgrađen je prema našim temeljnim principima da svaki pacijent zaslužuje profesionalnu brigu i prihvatljive cijene. Dobre lokacije naših apoteka, uređene interijere, komunikativno i susretljivo osoblje pomogli su nam redefinisati značenje visoko kvalitetnih farmaceutskih usluga. TECHNOPLUS doo 


Razvoj medicinske informatike u svijetu praćen je stalnim istraživanjima, razvojem novog software-a i namjenske opreme. U nastojanju da klijentima, osim gotovih proizvoda, osiguramo održavanje programske opreme i izradu namjenskih aplikacija, osnovali smo kompaniju koja se primarno bavi informatičkim inžinjeringom i konsaltingom iz oblasti medicinskog software-a. Naši zaposlenici aktivno prate tokove razvoja medicinske informatike, posjećuju seminare širom Evrope i stiču potrebne certifikate. U cilju pružanja što šireg spektra usluga u kratkom vremenskom periodu, ostvarujemo uspješnu saradnju sa drugim informatičkim kompanijama.