Loading...

O nama

Sarajevofarm

Sarajevofarm je jedna od vodećih veledrogerija na području Bosne i Hercegovine, koja iz godine u godinu bilježi rast u svim segmentima svog poslovanja.

 

Ključ uspjeha našeg poslovanja jeste dostavljanje farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme vrhunskog kvaliteta po najboljoj cijeni i u najkraćem vremenskom roku svim našim klijentima.

 

Sarajevofarm je prisutan u farmaceutskoj i medicinskoj industriji preko 17 godina. Uspješan razvojni put i dugovječnost direktno su vezani za našu odanost kupcima i predanost poslu. Stečeno iskustvo u okviru naše osnovne djelatnosti, odnosno marketinga i distribucije farmaceutskih proizvoda i medicinske opreme primjenili smo na izgradnju kompanije kakva je danas.

 

U lancu uspostavljanja kvalitetne brige o zdravlju, veledrogerija je jedna od vitalnih karika. Trudimo se biti u trendu savremenog poslovanja i svojim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu s ciljem zadovoljenja njihovih želja i potreba. Poštivanje zahtjeva kupaca i rokova isporuke su osobine koje našu kompaniju čine veoma konkurentnom na tržištu i time produžavamo dobre odnose sa klijentima.

 

Stalno praćenje dešavanja na tržištu farmaceutike i medicine, te adekvatno i pravovremeno prilagođavanje uslovima tržišta doprinijelo je da Sarajevofarm postane prepoznatljiv i da svojim radom i poslovnošću privuče niz novih partnera što je i omogućilo ovakav stepen razvoja.


 

Najveći i tehnološki najnapredniji distributer farmaceutskih proizvoda i  medicinske opreme

 

Sarajevofarm je prepoznata i vrlo cijenjena kompanija u industriji farmaceutskih proizvoda. Ako pažljivo pregledate našu web stranicu pronaći ćete dovoljan broj razloga da izaberete Sarajevofarm za Vašeg strateškog partnera. 

 

U ponudi imamo široku paletu proizvoda, te smo odličan poslovni izbor u svim oblastima farmacije i medicine. Aktivno radimo na predstavljanju proizvoda vrhunskog kvaliteta i trudimo se uvoditi svjetske trendove iz oblasti našeg poslovanja. Uz pomoć stručnih znanja i sposobnosti našeg tima uspostavljamo nove poslovne ciljeve i definišemo nove tehnološke trendove. 

 

Etičke vrijednosti kojima se vodimo oblikovale su kulturu i definisale karakter naše kompanije, vodeći nas prema upravljanju i donošenju odluka. U težnji da učinimo našu kompaniju uspješnijom, kontinuirano vršimo optimizaciju poslovnih procesa, razvijajući novi sistem poslovanja i upravljanja kvalitetom u skladu sa ISO standardima.

 

Područje koje pokrivamo su: Tuzla, Sarajevo, Mostar, Zenica, Bihać, Bijeljina, Banjaluka, te područje Zapadne Hercegovine.

 

Imamo jasne ciljeve i znamo čemu težimo - osvojiti novo tržište, povećati prisutnost na postojećem tržištu, poboljšati operativni rad (izvršavanje) i učvrstiti veze sa partnerima, dostavljati proizvode i obavljati usluge efektivnije i uspješnije, raditi prema ISO standardima, postaviti čvrste temelje budućim generacijama.

 

Naše misli i ideje su već u budućnosti. Planiramo izgraditi mrežu veledrogerija koje će djelovati u svim regijama Bosne i Hercegovine i postati prva veledrogija koja će teritorijalno pokriti cijelu državu, te tako obećavamo odličan odgovor na želje i potrebe naših kupaca i dobavljača.


Vrhunskom uslugom se trudimo osigurati kvalitetno poslovanje i zadržati povjerenje poslovnih partnera. Osjećamo odgovornost prema našim uposlenicima, našim kupcima, cijeloj zajednici.

 

Uprava Sarajevofarma pridaje veliki značaj potencijalu pojedinca. Vjerujemo da zasluga za naš uspjeh leži u tome da zapošljavamo talentovane, kreativne i predane ljude a nudimo zdravu radnu okolinu koja prepoznaje i potiče kreativnost.  

 

Odanost, kreativnost, istrajnost uposlenika su blokovi kojima gradimo našu kompaniju. Ponekad naši zahtjevi od nekog radnog mjesta mogu izgledati nesavladivi, ali vjerujemo da kroz timski rad i poticajnu klimu unutar naše organizacije ništa nije nesavladivo. 

 

Edukacija:
Potičemo sve uposlenike za dalje školovanje i edukaciju. Svi troškovi edukacije idu na teret kompanije a radno vrijeme se adaptira u skladu sa obavezama „novog studenta“.

 

Stipendije: 
Djeca svih uposlenih koji su redovni studenti obavezno primaju stipendiju bez obzira na izbor fakulteta i bez obaveze zapošljavanja u Sarajevofarmu nakon završenog studija. 

 

Godišnji porast broja zaposlenih u Sarajevofarm-u